Slavi rođendan Ksisters s nama

Povrat i Zamjena

1. Kupac ima pravo odustati od ugovora bez razloga u roku od 14 kalendarskih dana od trenutka primitka robe ili od trenutka sklapanja ugovora o pružanju usluga. No, Ksisters daje mogućnost Kupcima da odustati od ugovora u roku od 90 dana od trenutka primitka narudžbe, a o odbijanju je potrebno u gore navedenom roku prodavatelju poslati pismo na e-mail adresu [email protected]. Obrazac odbijanja za ostvarivanje prava potrošača na odbijanje ugovora o kupnji možete preuzeti ovdje.

Pošaljite proizvod koji želite vratiti na: Puchovska 16, 831 06 Bratislava, Slovakia, Okres Raca. Potrošač, ukoliko želi ostvariti pravo na odustanak od ugovora, mora na kontakt adresu prodavatelja poslati narudžbu za povrat, zajedno sa svim uzorcima, dokumentacijom, primjerice, originalnim računom, uputama i drugim dokumentima za robu koju je kupio. dostaviti mu zajedno s robom, ali najkasnije u roku od 14 dana od dana obavijesti o odustajanju od ugovora.

Troškove povrata robe snosi Potrošač. U slučaju odustajanja od ugovora u roku od 14 dana od dana isporuke robe, potrošač također ima pravo na povrat troškova dostave u iznosu jednakom najjeftinijoj mogućnosti dostave. U slučaju kasnijeg odbijanja, potrošač će dobiti samo povrat cijene proizvoda.

Navedeni iznosi će biti vraćeni Kupcu-Potrošaču odmah, najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka povrata. Ukoliko nije drugačije dogovoreno, povrat će se izvršiti na isti način na koji je kupac izvršio uplatu.

2. Potrošač ne može odustati od Ugovora ako:

- prodaja robe proizvedene prema posebnim zahtjevima potrošača, robe po narudžbi ili robe namijenjene samo jednom potrošaču;
- prodaja lako kvarljive robe;
- ako je proizvodu istekao rok valjanosti u razdoblju dok je proizvod bio kod potrošača;
- prodaja robe u zaštitnoj ambalaži koja se ne može vratiti iz zdravstvenih ili higijenskih razloga i čija je zaštitna ambalaža oštećena nakon isporuke;
- prodaja robe koja se po svojoj prirodi nakon isporuke može neraskidivo pomiješati s drugom robom.

Pretplatom se slažem s uvjetima